Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

VÅRT UPPDRAG.

Vi försöker alltid definiera vårt uppdrag gentemot våra partners. Dock så ser vi varje uppdrag som unikt och det har gjort oss experter på att arbeta brett. Varje uppdrag skräddarsys helt efter behov där vi väger in alla aspekter för att få till den bästa lösningen. Vi tror på att rätt samarbeten är vägen framåt. 

Solenergi och elbilsladdning är inte något som är nytt i världen, däremot så ser vi att det efterfrågas mycket kunskap om båda ämnena och där vill vi dra vårt strå till stacken. Det lyckas vi med genom våra utbildningar som vi håller för företag, högskolor och yrkesgymnasium.

VÅR VISION.

Vår vision med Sunavia är att skapa en oberoende energikonsult där vi arbetar tätt med våra partners för att tillsammans ta fram en bra lösning. Vår vision drivs till stor del av att vi vill bidra till en bättre framtid för vår planet. Vi brinner för utbildning och konsultering. Vi tror på en stark företagskultur där våra anställda är vårt bästa mervärde. 

Vår vision är alltid att leverera en bra slutprodukt där alla partner känner sig nöjda. Det är en stor anledning till att vi är helt fabrikats oberoende i vårt arbete. Lösning före produkt, helt enkelt. Tillsammans så utgör vår personal mer än 30-års erfarenhet inom El och Energi.

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder projektledning, konsultering och utbildningar inom förnybar energi. Om ni söker övriga tjänster inom energi så hör gärna av er till oss!

Läs gärna mer om våra tjänster genom att följa knappen nedan.

Är ni i behov av projektstöd och projektledning inom förnybar energi? Vi har kompetensen och erfarenheten av att leda
Vi erbjuder konsultation inom förnybar energi. Energieffektiviserings är en viktig del av framtidens fastigheter, men även de befintliga fastigheterna.