Om oss

Vår kunskap - din fördel

Med vår kunskap om solenergi skapar vi hållbar energiförsörjning för världens städer, multifunktionellt och estetiskt tilltalande. Vi har bestämt oss för att vara med och påskynda vägen till det hållbara samhället. Vår lösning på det allt större behovet av ren energi är våra nyckelfärdiga anläggningar. Våra nyckelfärdiga anläggningar är lönsamma från dag ett, både för dig och miljön. Tillsammans så kan vi alla bidra till en renare värld.

Sunavia - Din leverantör

Sunavia är en helhetsleverantör av solcellsanläggningar. Vi säljer och installerar anläggningar i alla kundsegment. Villor, offentliga fastigheter, industri, lantbruk etc. Sunavia leverar allt från nyckelfärdiga anläggningar ner till monteringsmaterial. Inga jobb är varken för stora eller för små för oss. Vi har valt att helt satsa på egen kompetens inom företaget vilket gör att vi har en väldig bred kunskap om förnyelsebar energi. Glöm krångliga treparts avtal med olika fakturor, leverantörer, montörer och diverse lösningar, vi sköter allt från idé till första producerad kilowatt. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

REDO FÖR EN KOSTNADSFRI PROJEKTERING?

Fyll i vår intresseanmälan redan idag!

vi tar ansvar - för hela processen

Vägen till en solcellsanläggning kan ibland vara ganska lång. Vi jobbar ständigt med att göra det så tidseffektivt som möjligt för våra kunder. En installation av en solcellsanläggning är en ganska komplicerad process. Vi har valt att göra det simpelt för våra kunder och tar helt enkelt på oss hela processen. Vi hjälper dig med allt från bidragsansökningar till anmälan till ditt kraftbolag. Vi vill att våra kunder ska behöva göra så lite som möjligt i processen. En anläggning köpt av oss kan summeras som nedan. Det är självklart en hel del moment mellan dom stegen, men stegen kan ses som en översikt av processen.

Kundkontakt

Projektering

Optimering

kalkyl & offert

För & färdiganmälan

Driftsättning

Material - Högsta kvalité

Vi har valt att satsa på kvalité när det kommer till våra produkter. Alla våra produkter är anpassade till det Skandinaviska klimatet som stundtals kan vara rätt hårt. Vi handlar endast med material som har en lång livslängd samt långa garanti tider. Sunavia ställer höga krav gentemot leverantörer och samarbetspartners på att materialet ska vara tillverkat under bra former när det kommer till miljötänk men även arbetsvillkor. Vi vill helt enkelt kunna garantera våra kunder att deras material kommer från tillverkare med bra villkor, både för miljön men även deras anställda. Vi lämnar alltid 25-års effektgaranti samt 12-års produktgaranti på alla våra solpaneler. Montagematerialet har en produktgaranti på mellan 6-12 år. Våra tillverkare hör till dom äldsta inom solcellsteknik och har varit ledande i flera decenium inom solcells industri, vilket är en säkerhet för våra kunder att dom faktiskt kan stå för sina garanti tider.

Anställda har ordet (Kommer inom kort)

Kontakta oss redan idag!