Jobba hos oss

VILL DU FÖLJA MED PÅ VÅR RESA?

Sunavia är ett företag under expansion. Vi jobbar stenhårt för att tillsammans driva på utvecklingen mot en förnybar värld. Vi har valt att lägga vårt fokus på hur företag kan producera egen energi genom smarta lösningar. Vi har en stark framtidstro som delas av våra duktiga kollegor. Vi lägger stor vikt vid att alla trivs och tycker att det är kul att gå till jobbet, vare sig det är måndag eller fredag.

HUR JOBBAR VI?

Vi tror att en stark gemenskap är nyckeln till framgång. Tillsammans så kan vi gå långt och det är en faktor som vi håller vårt vid. Vi tror på ett företag där alla känner sig delaktiga. Varje person på företaget fyller en viktigt funktion och vi jobbar ständigt för att lyfta fram våra medarbetares styrkor. Vi arbetar som ett lag för att ta fram de bästa möjliga lösningar för våra kunder. Vi jobbar i en bransch som är under ständig utveckling och därför är det viktigt att våra medarbetare utbildas kontinuerligt.

Vårt mål på Sunavia är att hjälpa till med övergången till en värld som består av förnyelsebara energikällor. Vi har valt att skapa enkla, lönsamma och trygga lösningar för att producera och förbruka miljövänlig och förnybar energi. Vi ser en framtid där privatpersoner och företag tar kontrollen över sin egen elförsörjning med hjälp av solel. Tanken med att själv kunna producera sin egen el är för många spännande och de flesta människor är nyfikna på idén.

Trivsel är en viktigt faktor för att man ska tycka om att gå till jobbet. En arbetsplats där alla trivs är ett av våra viktigaste mål. 

Korta beslutsvägar gör vårt dagliga arbete mer effektivt. Nära kommunikation mellan kollegor skapar samhörighet.

Hälsan är viktig. Vi ser friskvårdsbidrag som en självklarhet. 

Vi tror att man behöver rätt förutsättningar för att lyckas i sin yrkesroll. Vi utbildar kontinuerligt alla våra medarbetare.

Livet är så mycket mer än jobb. Alla våra medarbetare erbjuds flexibel arbetstid för att kunna ta vara på tiden med familj och vänner. 

Solenergi är under ständig utveckling och är en bransch full av möjligheter. 

Lediga tjänster

  • SOLPROJEKTÖR/ADMINISTRATÖR - ÖSTERSUND
  • REGIONSÄLJARE - JÄMTLAND/VÄSTERNORRLANDS LÄN
  • REGIONSÄLJARE - STOCKHOLMS LÄN

Är du intresserade, eller känner du någon som skulle vara intresserade av att arbeta på Sunavia? Tveka inte på att kontakta oss för att få veta mer om våra lediga tjänster. Ring oss redan idag på 063 - 12 21 81